BÉKÉS HARCOS TÁBOR

NYÍLT MUAYTHAI NÉPSZERŰSÍTŐ IFJÚSÁGI NAPKÖZIS TÁBOR A LUPÁN

a BÉKÉS HARCOS Sportegyesület szervezésében

2022.08.22-26.  8.00-16.30

A küzdősportok csúcsragadozója, a nyolc fegyver művészeteként ismert MUAYTHAI /thaibox/ alapjain nyugvó napközis önvédelmi tábor, harcművész szellemiséggel. Testi-lelki önvédelem a megelőzés, a harciasság, az igazságosság jegyében a 8-16 éves korosztálynak. Versenyzői múlttal, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakképzett edzővel.

„Teremts békét, de légy kész a harcra.”

A tábor programja Thaiföld olimpia felé tartó nemzeti sportja, a muaythai harci rendszerére épül, önvédelmi elemekkel vegyítve. A nyolc fegyver művészeteként számontartott leghatékonyabb állóharc alapjainak elsajátítása betekintést ad egy életpályamodellt adó küzdősportág rejtelmeibe. Szeretettel várunk minden sportágunk iránt érdeklődőt, más sportok aktív képviselőit, eddig nem sportoló fiatalokat, vagy már muaythai sportágban aktív sportolókat is. Mivel ez a korosztály hangsúlyozottan az edző személyéhez kötődik és a bizalmon alapul, a szülők számára egyeztetés alapján betekintést biztosítunk a tábor munkájába.

Táborunk a 8-16 éves korosztálynak szól, akik kedvet éreznek arra, hogy próbára tegyék kitartásukat, edzettségüket, kreativitásukat és békés harcosokká váljanak. Küzdősport tudás, előképzettség nem feltétel. A képzés személyre szabva, képességeknek megfelelő szinten folyik. A táborban a fiatalok valódi önbizalma, tiszta önértékelése és legősibb ösztönei kerülnek felszínre. A foglalkozásokon, edzéseken az ő szemszögük, igazságérzetük, gyakorlatiasságuk van fókuszban. Felszabadultan élhetik meg önmaguk új oldalait, rejtett képességeiket. A fiatalok a szó minden értelmében önvédelmet tanulnak. 

Úgy tapasztaljuk, hogy jelen időszakban a mozgásszegény testnevelés mellett a fiatalokat érő mentális és fizikai hatások kezeléséhez eszközöket kell adnunk a kezükbe. Sportunk sokéves edzőtábor tapasztalata és a fiatalok visszajelzései, igényei alapján hívjuk életre újdonság erejű nyári táborunkat Budakalász kiváló adottságokkal rendelkező környezetében, a Lupa tónál. Olyan értéket adunk a gyerekeknek, ami támogatja őket fejlődésük során, egyensúlyba hozza mindennapjaikat, hitüket erősíti, vagy akár egy életen át elkíséri őket. Egészséges, életrevaló szemléletmódot kapnak.

PROGRAMOK

  napi három edzés
  napi három étkezés
 strandolás
sportjátékok

WIBIT VÍZI VIDÁMPARK
NINJA WARRIOR PÁLYA
SUP
STRAND RÖPLABDA
HUN HARCOS PÁLYA

FOGLALKOZÁSOK, TÉMÁK

– megelőzés, elkerülés és védekezés hangsúlyos elméleti és gyakorlati edzések

– versenysport technikák és stratégiák
– ringen kívül alkalmazható önvédelmi technikák
– a mentális hadviselés témája

– személyes élmények elemzése, életszerű önvédelmi helyzetek modellezése, szituációs játékok
– figyelem, fegyelem, önértékelés fejlesztés
– összpontosítás, test tudatosság formálás

– technikák, reflexek gyorsítása 
– muaythai pontozási rendszer megismerése, bírói szemlélet
– videós mérkőzés elemzés

Ezzel a kezdeményezéssel azok számára is eszközöket biztosítunk, akik nem kimondottan harcos alkatúak illetve lelkületűek, ennek ellenére ők és családjaik hajlandók tenni önmagukért, fiatal koruk minőségéért. Egy szülő számára nincs fontosabb, minthogy a gyerek mentális és fizikális biztonságban legyen. A békés harcos szellemiség megismertetésével e tekintetben távlatokat nyitunk.

A tábort harcos lelkesedéssel, 8 év edzőtábor tapasztalattal hívtuk életre. Célunk, hogy a muaythai sport közössége bővüljön, egy összetartó, egymást elismerő, támogató és elfogadó egységgé kovácsolódjon, ami sportágunk fejlődését szolgálja. Az érdeklődők a táborban kiváló sportközösségbe kerülve maradandó élményt kapnak a közös programokon. Sportos kalandok és felhőtlen szórakozás mellett nyújtunk betekintést az igazi harcművészetek világába.

TÁBOROZZ VELÜNK!

Helyeket lefoglalni, kiváló hangulatra felkészülni! 

Részvételi díj: 69000 Ft/fő
Testvér kedvezmény: 10%
Jelentkezés: augusztus 21-ig

A díj befizetése részletekben is lehetséges az alábbiak szerint:

⛩ 39.000 Ft a jelentkezéssel egyidőben
⛩ 30.000 Ft augusztus 22-én a tábor első napján

Utalási adatok:
BÉKÉS HARCOS Sportegyesület
Unicredit Bank Hungary Zrt.
HUF 10918001-00000101-69830008
Közlemény: a résztvevő neve, Békés Harcos tábor 2022 részvételi díj


Békére törekvés egy harcos világban

ESZKÖZÖKET ADUNK AZ ÉLET MINDENNAPI HARCAIHOZ

⛩ testi-lelki önvédelem
⛩ stabilabb önértékelés
⛩ lelki állóképesség

CÉLUNK

⛩ az utánpótlás korosztály figyelmének sportra irányítása, a bennük rejlő erők megismerése
⛩ a sportszeretet kialakítása, sportsikerek elérése
⛩ a muaythai harcos szellemiségének népszerűsítése
⛩ a tisztelet, az életrevalóság magas szintre emelése a harc művészete által, a sport erején keresztül

Tisztelettel:
www.bekesharcos.hu
fb.me/bekesharcos.hu 

Kiegészítés:
Az esetleges gyógyszer és étel érzékenységet, allergiát, úszni tudást, illetve minden olyan egyedi speciális körülményt, amiről tudni szükséges vagy érdemes, kérjük előre jelezni!